Fonden
Godthåbhallen & Inussivik - Nuummi Illorsuit Timersortarfiit

Godthåbhallen blev indviet d. 3 august 1969 og siden har Godthåbhallen været selvejende institution og stifterne af institutionen er Grønlands Landsråd, Nuup Kommunea og byggekomiteen for Godthåb-hallen.

Klik her
Alt om coronavirus/COVID-19
Beskyt dig selv og andre

COVID-19-QARNERANI MALITTARISASSAT

ORDENSREGLEMENT MED RELATION TIL COVID-19Koncert
Grønlands hovedstad emmer af kultur og oplevelser, hvad enten du befinder dig i centrum eller i de smukke fjorde i Nuuks bagland. Nuummi Illorsuit Timersortarfiit råder over 2 største haller med mulighed for at unikke stemning i både Inussivik eller Godthåbhallen. Inussivik bliver benyttet til koncerter eller messe end Godthåbhallen.


Inussivik kan bruges til koncerter, og er knap på 5000 kvm med plads til 3000 personer. Godthåb kan ligeledes bruges til koncerter, der kan være 2000 personer.


Du kan kontakte Nuummi Illorsuit Timersortarfiit, såfremt at din organisation ønsker at booke vores faciliteter, og for yderligere informationer:

Email: Ghb-hallen@gnet.gl

Mobil: (+299) 55 81 28

Se evt. vores stævneplan her: http://www.ghb-hallen.gl/godthabhallen/

Messe

En messe er typisk en samling af virksomheder inden for en specifik branche, som mødes over nogle dage. Ofte har virksomhederne stande, hvor de viser deres varer etc. frem.

Ved event som messe er Inussivik meget fordelagtig og formålstjenestelig med god plads, der er plads til over 2000 mennesker. Tribunen er også meget praktisk, under messe eller koncerter kan den trækkes og udgør en stor plads.

Du kan kontakte Nuummi Illorsuit Timersortarfiit, såfremt at din organisation ønsker at booke vores faciliteter, og for yderligere informationer:

Email: Ghb-hallen@gnet.gl

Ataatsimoorneq

Ataatsimoorneq timersornermi. Ataani tooruk timersuutit suunersut assigiingitsut. 

Stævneplan for Godthåbhallen og Inussivik 2020/2021

Timefordeling opdateres hvert år. Klik her for at se timeplanerne for 2020/2021

KangNu skal holdes 11. år i træk. Man løber inde fra Kangerluaarsunnguaq (kobberfjorden) gennem det varierende terren til Nuuk. Man kan vælge mellem at løbe 54 km, 35 km eller 20 km. Man kan også vandre de 20 km. Klik her for tilmelding og mere information. 

Cross Fit og Fitness i Godthåbhallen. Klik her for at se priser og indhold hos Raw Grit. 

VIl du være en del af klubber eller brug fitness lokalerne?

Gå ind på denne side, forbeholdt af Kommuneqarfik Sermersooq: https://www.sammisassat.gl/

Timefordelingen sker hvert år i midten af juni. Her kan du sende dine timeønsker til ghb-hallen@gnet.gl

Hvis det drejer sig medlemskab til fitness centeret eller lillesalen skal du kontakte Raw Grit. Klik her

image1