You are currently viewing Vagt skifte i hallernes ledelse

Vagt skifte i hallernes ledelse

Der bliver vagtskifte i hallernes ledelse pr. 1. juni 2022.

 

Den samlede bestyrelse har ansat Troels Arnkjær som direktør for idrætshallerne i Nuuk.

Troels kommer fra luftfartsbranchen, hvor han har haft forskellige funktioner i over 20 år i Mittarfeqarfiit, der spænder over driftsledelse, personaleledelse, kvalitetsstyring, projektstyring og uddannelse. Troels forlader sin projektleder stilling fra Kalaallit Airport til fordel for denne stilling.

Direktørstillingen for hallerne er en meget alsidig stilling, hvor man skal spænde fra administrative- og ledelsesopgaver til en masse praktiske og håndværksmæssige gøremål for driften af hallerne og ikke mindst kundeservice. Det er netop den alsidig hverdag som har vakt Troels interesse for stillingen, hvor han også kan bruge sin oprindelig håndværksmæssig baggrund som elektriker i dagligdagen, til yderligere optimering af driften af hallerne.

Troels udtaler:

At få lov til at arbejde med noget så spændende som sport og de forskellige aktiviteter som i dag er omdrejningspunktet for hallernes drift, er noget af det som jeg glæder mig til. Det bliver spændende, sammen med teamet af medarbejdere, at fortsætte udviklingen og sammen skabe de bedst mulige rammer for de mange aktive brugere af hallerne i dag.

Haldirektør Jens Kristian Berthelsen stopper dermed som direktør for hallerne i udgangen af maj måned, efter 27 år på posten.

Jens har gjort en stor indsats for at løfte hallerne og dens funktioner igennem mange års indsats i posten. Samt har han startet gode aktiviteter for byens borgere som afvikles udenfor hallernes højsæson, med forskellige sommer aktiviteter som løb og tivoli arrangementer.

Bestyrelsen vil hermed takke Jens for den store indsats han har ydet hallerne og dens daglige brugere.

Bestyrelsen