Nyheder fra Nuummi Illorsuit Timersortarfiit


 

Driften af Inussivik overtages af Kommuneqarfik Sermersooq

Kommunen overtager driften af Inussivik efter udløb af den nuværende kontrakt for driften af Inussivik som udløber 30 juni 2023.

Dette betyder at Inussivik den kommunalt ejet hal’s forpligtigelser og opgaver hjemtages af kommunen, herunder den daglig drift fra d. 1. juli 2023.

Driften af Inussivik for de næste år har været i åbent udbud. Der har været mulighed for Godthåbhallen og andre at byde på den forsatte drift heraf. Godthåbhallen har ud fra dets erfaring med at drive Inussivik, ikke kunne se muligheder for at forsætte driften eller udvikling heraf. Dette ud fra de betingelser og den økonomiske ramme som udbuddet foreskrev. Godthåbhallen har derfor truffet den vurdering og efterfølgende beslutning om ikke at byde på opgaven. Der er således tale om en helt naturlig overtagelse af den fremtidige drift af Inussivik af Kommuneqarfik Sermersooq.

Inussivik har løst bred vifte af aktiviteter, sportslige, kulturelle og udstillingsmæssige, og ikke mindst vaccinecenter i forbindelse med Corona pandemien. Inussivik blev opført i 2002 i forbindelse med Arctic Winter Games, efterfølgende er rammerne tilpasset til daglig brug, til messer, velgørenhed og koncerter og ikke mindst større turneringer som PAN AM og NACHC for nyligt. Vi har været glade for at kunne være en del af dette.

Vi siger tak for de mange år og ønsker Inussivik alt mulig lykke på sin rejse, med at skabe rammerne for alle sportsgrene og fremtidige arrangementer af både sportslig og kulturel art.

 


NIT kan med glæde offentliggøre at man netop har ansat Lars Jørgen Petersen

 


Klik her

1.december 2020