Godthåbhallen blev indviet d. 3 august 1969 og siden har Godthåbhallen været selvejende institution og stifterne af institutionen er Grønlands Landsråd, Nuup Kommunea og byggekomiteen for Godthåb-hallen.

Inussivik idrætshal er et nyetableret, 2001 og ejes af Nuup Kommunea. Idrætshallen er dobbelt så stor som Godthåbhallen og har 3 baner, 2 små baner og en international standard bane. Selve hallen bliver brugt af foreninger, klubber og skoler ligesom Godthåbhallen. D. 1 Juli 2008 har Godthåbhallen overtaget driften af hallen og er så under Godthåbhallens bestyrelsen, selve hallen bliver så drevet på samme måde som Godthåbhallen. 

Nuummi Illorsuit Timersortarfiit

Sport, messe, koncert, løb, Tivoli og meget mere.

Slade kommer til Grønland

Godthåbhallen fejrer sit 50 års jubilæum med koncert i Inussivik fredag den 18/10-2019 hvor Slade og Qarsoq optræder.

Godthåbhallen

Godthåbhallen er et håndboldstadion i Nuuk, Grønland. Det er hjemsted for Grønlands landshold. Stadionet har 1.000 pladser.

Lige udenfor hallen ligger en offentligt tilgængelig ishockey– og rinkbandybane. Her plejer Godthåbhallen at arrangere Tivoli en gang i året. 

Nuuk Stadion ligger ca 350 m nordvest for hallen

Inussivik

Fællesskab

Vi bringer sporten sammen, vær med. Klik på knappen under for at se hvilke sportsgrene du kan dyrke og kontaktlisten.

Stævneplan for Godthåbhallen og Inussivik 2019/2020.

KangNu skal holdes 11. år i træk. Man løber inde fra Kangerluaarsunnguaq (kobberfjorden) gennem det varierende terren til Nuuk. Man kan vælge mellem at løbe 54 km, 35 km eller 20 km. Man kan også vandre de 20 km. Klik her for tilmelding og mere information. 

Frequently asked questions

Vi har en mail og telefon liste over de forskellige klubber her.

Timefordelingen sker hvert år i midten af juni. Her kan du sende dine timeønsker til ghb-hallen@gnet.gl Hvis det drejer sig om timer i fitness centeret eller lillesalen skal du kontakte Raw Grit. Klik her.